16/11/12

Quin llibre us recomano



TITOL:DIARI D'UNA PENJADA
AUTORA:RACHEL RENEÉ RUSSELL
EDITORIAL:ESTRELLA POLAR
COL·LECCIÓ:DIARI D'UNA PENJADA
LLIBRE DE:IMAGINACIÓ

RESUM:


Nikki Maxwell és una nena que es canvia d'escola. Quan arriba a l'escola nova, Mackenzie, una de les noies populars intenta passar per sobre de la Nikki. La Nikki fa dos amigues la Zoe i la Cloe. Quasi final de curs Nikki comença a fer tatuatges per llibres com a donació per a la biblioteca. Al final de curs es presenta a un concurs de dibuix de l'escola, com dibuixa molt bé, gana el concurs. Mackenzie s'enfada amb la Nikki perquè ha guanyat i ella no.

HO RECOMANO:

Perquè m'ha agradat molt i ha sigut molt interessant, i et dóna una lliçó molt valuosa que es ficar-te en la pell de l'altre quan et fiques amb ell o ella.

RAQUEL  





TÍTOL: Escala del gat.
AUTOR: Renate Ahrens- Kramer.
EDITORIAL: Cruïlla.
COL·LECCIÓ: El vaixell de vapor.
TRADUCCIÓ: Marisa Presas i Corbella.
IL·LUSTRACIÓ: Jordi Vila Delclós.
LLIBRE DE: Ficció.
 
RESUM:

A la classe de la Clíona hi arriba una nena nova:la Pat. D’entrada, tothom la
rebutja perquè viu en un centre d’acollida amb altres nens i nenes que no poden estar-se amb les seves famílies. Als pares de la Clíona i dels seus amics
tampoc els fa gràcia que els seus fills la acompanyin a l’escola. Però ella no es dóna per vençuda i els demostra que la Pat es pot convertir en la seva millor amiga.

RECOMANACIÓ:

Ho recomano perquè m’ha semblat un llibre molt ben explicat i interessant. També m’ha agradat perquè parla de l’amistat entre els amics i amigues.


ANDREA T.



T

No hay comentarios:

Publicar un comentario