16/11/12

Ara redactarem notícies !



EL MONTCADA ES COL·LOCA TERCER

L'ALEVÍ A DEL MONTCADA ES COL·LOCA  TERCER  DESPRÉS DE GUANYAR AL MATARÓ PER 5-3.


 L' aleví A del Montcada es posa tercer després  de guanyar al Mataró per 5-3 aquest dissabte en el camp del Montcada.Els locals van començar perdent , però amb els gols de Dani Ruiz,Sergi Garcia(x2), Juan Palomino i Joan Parra va conseguir emportar-se el 3 punts   
Gràcies a les victories aconseguides davant el Jabac Terrasa,Mollet,Mataró i els empats davant de Mercantil i Can Rull pot gaudir d’aquesta posició.
Queda molta lliga per davant i aquest equip no s’arrugarà, per aixó aniran a guanyar la semana vinent al camp del Vic Riuprimer.

Daniel




L'espectacle



Feliç o infeliç, apreciar o desitjar?


El dia 9 de novembre de l'any 2012 tota la classe de sisè de l'escola Gilpe vam anar al centre cultural a veure l'obra de teatre titulada '' La camisa de l'home feliç ''.

L'obra narra la història d'un home ric que cau malalt per no ser feliç.
        
 El remei és trobar alguna persona feliç i que es posi la seva camisa. Per això els seus súbdits busquen per tot el món aquesta persona.

El que aprenem d'aquesta obra de teatre és que hem d'apreciar el que tenim i no desitjar el que no tenim.

Miguel




            *UN DIA D’EXCURSIÓ A LA MOLA*

UN GRUP D’AMICS FA UNA EXCURSIÓ A LA MOLA I PARA A DINAR AL RESTAURANT QUE HI HA AL CIM.

El dia 9 de novembre, un grup d’amics fa una excursió a peu pujant la muntanya de “La Mola”. Que es troba a 1107 metres d’altura i pertany al municipi de Terrassa, situat al Vallès Occidental. La pujada ha estat costosa, però a la muntanya de La Mola només es pot pujar a peu. El grup ha arribat molt cansat, però ha valgut la pena perquè des d’allà dalt hi han unes molt bones vistes. A l’arribar han anat al restaurant que hi ha al cim i han dinat el típic menjar d’allà, botifarra amb mongetes. El motiu ha sigut per passar un dia junts.

                                                     Marina






BM LA ROCA 53-CARDEDEU 8

Bon partit del jugador  Jose Manuel. 
  Aquest cap de setmana ,es va disputar el partit de bm la Roca davant el Cardedeu. El club Roquerol es va imposar amb molta diferencia amb l’equip contrari ja que el resultat va ser de 53 a 8 favorable al equip roquerol ,en camp contrari. El jugador Jose Manuel nou fitxatge d’aquest any va destacar com a millor jugador del partit per la seva bona defensa i el seu llançament. Jose Manuel recent arribat de la Llagosta s’ha integrat molt bé al seu equip l’aleví 1 ,amb projectes de ser campions de lliga i de Catalunya. 

JOSE MANUEL





JUGADOR DE FUTBOL ES LESIONA

Jugador de La Llagosta es fa un tall a la cara
                                                                      
En el partit d’aquesta setmana el jugador de La Llagosta va intentar donar-li a la pilota amb el cap, el jugador de l’equip contrari amb el peu, la col·lisió del peu amb la cara va resultar un tall profund. El jugador lesionat va necessitar l’assistencia sanitària, que van procedir a netejar la ferida i després la van tapa amb una tireta, finalment el jugador es va incorporar al joc una mica desorientat però amb ganes dácabar el partit.


                                               IVÁN

No hay comentarios:

Publicar un comentario